vidiet nadej a znovu získať nádej⚓

Napísať odpoveď
Kika
Dátum registrácie: So Apr 13, 2024 10:58 am

vidiet nadej a znovu získať nádej⚓

Príspevok od používateľa Kika »

Ahojte, ako sa máte??? 💛

Čo tak v súčasnosti prežívate??

Chcela by som, aby ste sa tu so mnou na Onkofore LPR citili co mozno najprijemnejsie ;) neskutočne obdivujem Vašu silu a odvahu, odhodlanie, že tu mnohé dokážete písať aj v takých náročných situáciách a chvíľach, ktoré práve aktuálne prežívate...

Keď to tak čítam, vnimam z Vašich riadkov velku tuzbu po aspon kusku ulavy, aby vam bolo lahsie, klobuk dolu pred Vami, ste pre mna fakt ozajstne hrdinky. Ste silné. wou.

Chcete vidiet tu nadej ze tieto chvile dokazete zvladnut...

Nemusite byt na to sama a osamote... už v tom nie ste osamote, už sme v tom spolu. tu na Onkofore je vzdy niekto kto vas podpori podrzi povzbudi... povzbudzujeme sa navzajom...tu na Onkofore si mozeme pokojne vyjadriť aj zdielat aj svoje pocity a myslienky, prezivania v tom náročnom, tu na Onkofóre chceme byť ,, spriaznené duše" s ktorými sa môžete o svoje pocity a prežívania pokojne podeliť...

Mozno mate rozne tazive pocity, aj ja ich mavam... Pokojne sem napíšte viac o svojich pocitoch... tu sa môžete pokojne a bezpečne podeliť o svoje pocity... čo by Vám umožnilo vyjadriť a zdielať svoje pocity? pomôžeme si zvládnuť tie ťažké chvíle...

Zároveň uvažujem, máte niekoho nablízku? Kto vie teraz o tom, ako sa momentálne cítíte? či ste mali možnosť rozhovoru s pre vás najbližšou alebo blízkou osobou o tom ako vám je a zdielať tak svoje pocity?
U ktorej blizkej osoby si viete najlepsie predstavit takyto rozhovor kde sa podelíte o svoje pocity a nájsť tak podporu? Kto vám ako prvy napada? Kto Vám môže byť teraz oporou?
Máte moju plnú podporu, aby ste o tom hovorili AJ so svojimi blízkymi, ktorí Vám môžu pomôcť zvládnuť náročné dni.
ak by ste nemali niekoho nablizku s kým by ste sa mohli porozprávať tak v Onkofore sme tu...💛
Onkoforum je tu tiež... 💛 môžete sem písať a neostať tak osamote...

Napada ma práve otázka, čomu sa tak rady venujete a dokaze vam to priniest ulavu, či dokazete pri tom prist na ine myslienky??? kedy sa Vám darí cítiť sa (aspoň) o trošičku lepšie? Pri ktorých činnostiach si dokážete vydýchnuť a cítiť sa slobodne od (ťažkých) pocitov?

Velmi rada si o tom precitam ak sa chcete s tým podeliť, mozno sa vieme a môžeme navzajom inspirovat a motivovať ;)

Pytam sa konkretne co male by si ste dnes mohli dopriat pre radost aby ste si mohli trochu vydychnut, oddýchnuť, načerpať energie a sil? čo by vám urobilo radosť? pri tom to moze byt aj ked len možno nejaka drobnosť maličkosť... niekedy práve maličkosti najviac osvetlia naše dni :)

napr. čo robite tak rada ze pri tom uplne zabudate na cas a svet okolo seba? :) :) :) Čo Vám pomáha nájsť silu do nového dňa a vďaka čomu ho zvládnete? Budem rada, keď sa o to s nami v Onkofóre podelíte. ;)

Podme spolu objavovat čo vsetko pre to aby Vám bolo lepšie mozete urobit pokuste sa vratit do obdobia kedy vám bolo fajn čo vsetko bolo vtedy inak? čo vám fungovalo a co vas tesilo? A ak mate chut popiste mi tu aj to ake to pre vás je ked ste v pohode ked sa cítite dobre, lepšie, spokojnejšie, ľahšie, čo je vtedy inak? čo je vtedy pre vás v zivote mozne? :)

Mozem si len predstavit ako narocne to pre vas v tuto chvilu je... lebo do tejto témy zabludime asi fakt vtedy ked je nam tazivo a smutnejsie...❤️‍🩹

veľmi Vám a nám prajem, aby ste a sme tú nádej znovu získali...

Uplne Vam verim, ze ked mate take tazive pocity a mozno aj uz tak dlhšiu dobu je naozaj narocne vidiet tu nadej ze to bude lepsie

casto aj stracame a nemáme pocit ze su okolo nas ludia ktorym na nas uprimne zalezi a chcu byt pre nas oporou... cítime sa osamelé, opustené, stratené, bezmocné... možno cítime, že sme stratili svoj životný cieľ a musíme hľadať nový....

neostávajte v ťažkých chvíľach osamote, vtedy keď Vám je tak veľmi ťažko a smutno na duši... vždy je nevýslovne užitočné a potrebné, aby niekto vedel o tom, čo prežívate a ako sa máte...

Možno ste od niekoho zažili nepochopenie, zranenie, neempaticky pristup, ublíženie :( a tak je úplne pochopiteľné, že Vás mrzí, bolí , trápi ak Vás niekto možno nesprávne pochopil, nebol empatický ani citlivý, naopak bol v komunikácii zraňujúci, ubližujúci, pričom ste chceli iba vyjadriť svoje pocity. Niekedy sa stáva, že niektorí ľudia nedokážu prijať naše pocity, iní však s radosťou vypočujú naše myšlienky a prežívanie. Čo si o tom myslíte? Chcela by som Vás veľmi povzbudiť a podporiť v tom, aby ste aj napriek zlej skúsenosti sa rozhodli vytrvať a sa aj naďalej pokúšali budovať vzťahy vo svojom (blízkom) okolí. čo by Vám pomohlo prekonať zlú a bolestnú skúsenosť ktorú ste zažili a opäť sa snažiť dôverovať ľuďom? Skúste sa zamyslieť, koho by ste mohli osloviť vo svojom okolí. Môže to byť osoba, ktorej dôverujete a s ktorou ste už zažili pocit záujmu a pochopenia. Kto by to mohol byť? U koho by si ste takýto rozhovor vedeli predstaviť?

Ak nemate u niekoho oporu tak ju naozaj mozete mat a najst tu v Onkofore...fakt s Onkoforom mozeme plne ratat ;) :) Na Onkofore mozeme najst utechu aj podporu... môžeme sa jedna o druhu oprieť... podeliť sa o svoje pocity...nedusiť a nedržať to všetko v sebe... uvažujem nad tým, že sem na Onkoforum môžeme prísť a mať tu napriklad take svoje bezpecne miesto kde nam je aspon o kusok lepsie nez kdekolvek inde...
alebo hovorím si v duchu práve, či máte take svoje bezpecne miesto kde vám je aspon o kusok lepsie nez kdekolvek inde?

tak uvažujem dievčatá, aj Vy si zasluzite aby sa niekto postaral o vás... Kto je pre vás najvacsou oporou a mozete ho poziadat poprosit o to aby sa na chvilku postaral on alebo ona o Vás? Máte niekoho takeho? Pri com alebo pri kom mate naopak chvile ze sa citite aspon o kusok lepsie spokojnejsie? Cim su tie chvile vynimocne?

Aj napriek tomu ako tazko vam je je uzasne dokazat vyhladat si pre seba pomoc aku potrebujete...

aj tu na Onkofore chceme spolocne hladat tie moznosti ako to zvladnut a ukázať si možnosti a zdroje pomoci :)
Lebo pomoc existuje a je dostupná, sú to mnohé možnosti pomoci ⚓

spolocne chceme a zelame si mat viac energie na to to vsetko zvladat a najst nieco co nam pomoze najst tu ulavu...Je normalne ze po tom tuzime ved kto by sa chcel trapit no nie?

čítala som prispevky viacere a z Vasich riadkov a slov vidim ze ste si mnohé museli mnohymi narocnymi chvilami prejst a nimi ešte stale prechádzate...

fúúúú je ozaj mega narocne zvladat to vsetko🙈 ... ja viem :( Je uplne pochopitelne ze uz ste z toho vyčerpané, smutné, v depke, v úzkosti,...unavene...a každá si to ešte sama vieme doplniť.....

velmi by som Vám chcela dopriat to, aby ste aspon na malu chvilku mohli pocitit tu ulavu od toho vsetkeho a najma tu nadej ⚓

chcela by som napísať, že mi veľmi záleží na tom aby každá z nás mohla opäť pocítiť tú nádej ;) ⚓

Nemusite na to byt osamote, vieme na to byt spolu, mozno aj tu na Onkofore alebo v inych formach pomoci, ktore su ponukane v Lige proti rakovine ako zdroj pomoci...💛 chcem vás veľmi povzbudiť, neváhajte ponúkanú pomoc pre seba využiť.

Pokojne sem na Onkoforum LPR vo chvili ked Vam bude tazko mozete napisat ,

mne osobne to velmi pomohlo aj spolu so psychologickou pomocou z Ligy proti rakovine, mám s tým tu najlepsiu skusenost, chcem vas velmi povzbudit aspon to skusit a uvidite same ake to bude je super a parada dat tomu sancu... viete si to predstaviť?
urobit tak aktivny krok k tomu aby ste sa mohli citit naozaj omnoho lepsie... i napriek bolesti v sebe... pomôže to v tom kráčaní ďalej ...💛môže to pomôcť v tom náročnom, čím si prechádzate...

navzajom si pomozeme zvladnut tieto chvile tie náročné momenty a fakt silno verim ze do nasich zivotov pride viac svetlych a krajsich chvil :)

Velmi vam drzim palce a prajem vam aby ste co najskor mohli objavit nadej

ak vam bude tazsie, tak pokojne tu nadej mozeme hladat tu spolu a spolocne , spolocnymi silami to isto dame!

zelam vela vela sil a posielam vela energie, pozitivneho myslenia ,držím silno palce🌞💛

PS: je naozaj mega super neostat v tom osamote a hladat sposob ako si najst pre seba pomoc a dat si tak sancu citit sa lepsie v dusi a v srdci...

JE DOLEZITE NEOSTAVAT OSAMOTE - zvlast ak sa citite tazsie na dusi...

čo poviete, dame tomu spolu sancu? ;)

Onkoforum LPR je pre Teba aj nadalej kedykolvek budes potrebovat

Nemusite na to byt osamote vieme tu v Onkofore na to byt spolu.

A tiež ešte chcem povedať o dalšej možnosti pomoci, že niekedy je úplne najlepšie obrátiť sa na odborníkov, že na odborníka - psychológa sa môžeme obrátiť pri prežívaní rôznych situácií, je možnosť sa s odborníkom porozprávať o pocitoch osamelosti, o nejakej strate v živote, o depresívnych myšlienkach, o úzkosti, a pocitoch, ale napriklad aj o vlastnom osobnostnom rozvoji…a v rôznych ďalších situáciách...Nezostávaj v tom, čo prežívaš sám/sama! Odborníci psychológovia sú tu na to, aby si sa na nich obrátil/a.
Psychológ je odborníkom, ktorý poskytuje pomoc osobne najmä prostredníctvom rozhovoru v prípade duševnej nepohody, v ťažšom prežívaní...

Pekny vecer vsetkym a neostavajme samé! 🙏💛

so srdecnymi pozdravmi vaša

Kikuš
Napísať odpoveď

Návrat na "Témy"