To je pravda ze chlapci v jeho veku by to nerobili..deti v jeho veku už pokukuju po cigarete, skúšajú bary a prvú pálenku. Ja som žila 10 rokov iba s mamkou..veľkú zásluhu na jeho výchove máme obe. Keď umierala a držali sme ju za ruku tak som jej poďakovala aj zato akého skvelého človeka z neho a nas (mňa a môjho brata) vychovala. A toto sa snažím odovzdať aj ja synovi.
Len mi je strašne ľúto ze navždy odišla. Ze sme ostali sami..ostalo po nej strašne prázdno. Jej saty topánky kabelka peňaženka perina..no skrátka všade ju vidím.. vidím ju ako sa trápila počas choroby, ako vracala, ako nemohla jest..vidím ju na nemocničnom lôžku kde bojovala o posledné minúty života..sú to strašne spomienky.
Ja sa nedokážem smiať lebo mam pocit že ju zradzam. Ona by sa tiež chcela smiat a nemôže, lebo je navždy preč. Preto sa radšej nesmejem..nechcem ju zradit.
Ja doslova nenávidím ľudí ze sa smejú radujú kecaju..moj brat sa usmieva..akoby sa nic nestalo. Hnevá ma to a veľmi
Dnes som bola za psychiatrom a ďalej musím chodiť na rozhovory k psychologičke inac sa z toho smutku depresii nedostanem.
Som veľmi rada ze vám môžem napísať a zdôveriť sa s mojimi pocitmi
Veľmi sa trápi ze tu mama nieje..mam na poličke veľkú fotku mojej mamky a palim jej každý deň sviečku
Neviem sa s tým zmieriť ze už tu nieje