Psychická podpora všem co ji potřebují.
-
- Dátum registrácie: Pi Máj 03, 2024 7:32 pm
Psychická podpora všem co ji potřebují.
Psychická podpora všem co ji potřebují. Každý kdo potřebuje podpořit a motivovat sem tu pro vás. Kdo bude chtít říct svůj příběh sem tu a vyslechnu si ho moc ráda. Děkuju každému co přijde přečte si má slova alebo tu nechá sva slova.
-
Re: Psychická podpora všem co ji potřebují.
Dobrý den a zdravím vás všecky,
Sem pacientka s akutnou leukemii ale už v remisi mam to onemocnění. Už od 28 roků s tím bojuji. A ve 29 rokách to mám už v remisi. Chci vám ale říct všem co se léčíte z čímkoliv nevzdavejte se! Bolí to to je jasné je to dlouhé to ja vím však 8 měsiců sem měla lečbu. Ale vy všeci co bojujete máte silů ste silní a stateční. Máte můj velký respekt a obdiv všeci. Musíte mít hlavně motivaci pro koho bojujete pro koho chcete žít! Moji motivaci byla a je má láska ma rodina moji blízci a hlavně touha, že chci žít. A že mně tato nemoc nezastaví lebo ja chci žít chci pomahat lidem a dělat jich štastnými. Pro někoho může být motivace děti lebo plnit si sny. Musíte si najít motivaci proč bojovat. A věřte mi vy to dáte! A budete na sebe sakra pyšní. Nepoddávejte se nemoci! V žádnem případě ukažte ji že vás níc nezastaví! Ukažte ji, že JA SE NEVZDÁM! Když to zvládnete vaši odměnou bude, že budete v remisi mít to onemocněni a budete na sebe pyšní. Jak píši je to na dlouho to je jasné a bolí to moc. Ale motivace odměna, že to porazíte to je nejlepší motivace proč to zvladnout!! Věřím ve vás všetky co bojujete. Každý jste hrdinové nezapomínejte lidé vás potřebují vaši blízci vaše děti vaše rodina potřebují bojujte i pro nich!
Moc vám děkuji, že jste si přečetli má slova. A kdykoliv mi nechte váš příběh váše slova ráda si vás vyslechnu a budu tu pro vás všechny.
Sem pacientka s akutnou leukemii ale už v remisi mam to onemocnění. Už od 28 roků s tím bojuji. A ve 29 rokách to mám už v remisi. Chci vám ale říct všem co se léčíte z čímkoliv nevzdavejte se! Bolí to to je jasné je to dlouhé to ja vím však 8 měsiců sem měla lečbu. Ale vy všeci co bojujete máte silů ste silní a stateční. Máte můj velký respekt a obdiv všeci. Musíte mít hlavně motivaci pro koho bojujete pro koho chcete žít! Moji motivaci byla a je má láska ma rodina moji blízci a hlavně touha, že chci žít. A že mně tato nemoc nezastaví lebo ja chci žít chci pomahat lidem a dělat jich štastnými. Pro někoho může být motivace děti lebo plnit si sny. Musíte si najít motivaci proč bojovat. A věřte mi vy to dáte! A budete na sebe sakra pyšní. Nepoddávejte se nemoci! V žádnem případě ukažte ji že vás níc nezastaví! Ukažte ji, že JA SE NEVZDÁM! Když to zvládnete vaši odměnou bude, že budete v remisi mít to onemocněni a budete na sebe pyšní. Jak píši je to na dlouho to je jasné a bolí to moc. Ale motivace odměna, že to porazíte to je nejlepší motivace proč to zvladnout!! Věřím ve vás všetky co bojujete. Každý jste hrdinové nezapomínejte lidé vás potřebují vaši blízci vaše děti vaše rodina potřebují bojujte i pro nich!
Moc vám děkuji, že jste si přečetli má slova. A kdykoliv mi nechte váš příběh váše slova ráda si vás vyslechnu a budu tu pro vás všechny.
-
- Dátum registrácie: Ut Nov 05, 2024 7:27 am
Mne bol diagnostikovany nador prsnika,sama som bola zo seba prekvapená ako som sa s tým vyrovnala,väčší problém prijať moju diagnózu mali a majú moji blízki aj keď musím povedať,že ma veľmi podporuju a pomáhajú mi.Momentalne podstupujem chemoterapie,potom ma čaká operacia a ďalšia liecba.Ked sa tak,,pozriem ,,do budúcna vidím sa v úplnej pohode ,teším sa neskutočne, že mám to šťastie a môžem sa úplne vyliečiť. Môj problém je však vydržať ležať ambulantne na chemoterapii kým mi ju aplikujú. Totiž ja 30 rokov trpím panickou poruchou.Som v úplnej pohode,teším sa z každodenných radostí, užívam si ,že teraz keď som doma viem sa naplno venovať deťom,domácnosti, veciam na ktoré som doteraz nemala toľko času...som v úplnej pohode pokiaľ nejdem na chemoterapiu.Pocas aplikácie mam uzkosti,som nervózna a mam obavy aby ma nechytil atak ....
-
Děkuji vám, že jste mi napsala váš příběh. Velmi si toho moc vážim. A za prvé bych vám chtěla vzdát velkou uctu a respekt. Z vašich slov jde cítit jak silná žena jste a tak to má být je to moc obdivuhodné. Perete se s tým strašně statečně a prosím nepřestavejte. Je mi líto, že to tak máte. Ale víte co i když to je nepřijemné a cítite se zle musíte bojovat pro své děti. A chodit na ty léčby kvúli ním a kvuli tomu, že vás potřebují! Každá lečba ať už jen 1% třeba pomahá k cíli se vyléčit a už rakovinu nemít to za to stojí! Máte svůj cíl a to být zdravá byt ze svýma dětma a i když je to neskutečně nepřijemné, když pujdete na chemo myslete na vaše děti, že to děláte pro nich a myslete na to, že se chcete vylěčit a chcete už být zdravá a mít od toho pokoj! Řekněte si, že tyto pocity jsou silnějši než vaše panická porucha. Děti vás potřebují! Nepoddavejte se tomu! Věřím tomu, že víme sílu myšlení ovlivnít právě tou motivací a ta motivaci nám da silu porazit vše! Víte ja mám smíšenou depresivní a uzkostlivou poruchu strašně dlouho. A proto píši tak co pomáhalo mně bojovat v nemocnici chodit na léčby a zvladnout mýt své onemocnění v remisi. Takže prosím bojujte a myslete na svoji motivaci na touhu uzdravit se a hlavně na své děti! I kdyby padali trakaře nic vás nemuže zastavit k cestě do vašeho cíle