Psychická pohoda počas liečby

Napísať odpoveď
Janka Luptáková
Dátum registrácie: Ut Nov 05, 2024 7:27 am

Psychická pohoda počas liečby

Príspevok od používateľa Janka Luptáková »

Ahojte,diagnostikovali mi pred časom rakovinu prsníka.Momentalne podstupujem chemoterapiu- v pondelok ma čaká tretí cyklus.Chcem sa vás spýtať čo si touto chorobou prechádzate ako sa vam darí byt psychicky aspoň v ako takej pohode.Ja to mam ako na hojdacke- som v pohode pokiaľ nepríde niečo čo má vystrasi- krvacanie z nosa ,zapálené žila na ruke,bolesti hlavy alebo samotná chemoterapia.Tesim sa ,že vďaka liečbe budem v poriadku ale proste cítim,že psychicky to není ono,že by som potrebovala nejako,,nakopnúť,,😊
PeterAltair
Dátum registrácie: Po Nov 11, 2024 11:16 am

Re: Psychická pohoda počas liečby

Príspevok od používateľa PeterAltair »

HUDBA
Príroda
Turistika
beh
šport
foťák
hoci čo len nesed doma
a zopakuj to 100 krát
PS zvládneš TO
Nelly95
Dátum registrácie: Pi Máj 03, 2024 7:32 pm

Príspevok od používateľa Nelly95 »

Zdravím,

Nejduležitější je nepoddavat se nemoci! A mít motivaci proč bojovat třeba kvůli dětem rodině lásce a taky kvůli touze žit! Je to těžké neskutečně ale spravná motivace a podpora a touha žít plnit si sny a být šťastná to nejvíce pomůže. Na světe i jinde jsou lidé kteří sou na tom hůře o hodně. Dítě přijde o rodinu alebo rodina o dítě ale všeci bojuji a nevzdáveji se! Nevzdavejte se ani vy! Ste silná a statečná! Nepoddavejte se a bojujte. Moje paní hematoložka skraceně povím řekla jednu užasnou myšlenku a to: Jak budeš smyšlet v hlavě také to bude i ve skutečnosti. (Ve zkratce pokud se človek vzdá nikdy se nevyleči ale pokud bude dostatečně bojovat dostane se z toho plus získane zkušenosti. Držte a nevzdavejte se! Moc vám držím palečky :)
Janka Luptáková
Dátum registrácie: Ut Nov 05, 2024 7:27 am

Príspevok od používateľa Janka Luptáková »

Ďakujem za podporu!😊
Nelly95
Dátum registrácie: Pi Máj 03, 2024 7:32 pm

Príspevok od používateľa Nelly95 »

Rada vždy pomůžů kdykoliv. :) Vím jak při nemoci je nesmírně důležíte ta podpora ať je odkudkoliv. Vždy když to podporu člověk má má pocit, že zvladne vše. :) Vždy kdykoliv budete potřebovat ráda pomůžu. :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Témy"