Ahojte,
ja som pol roka po liečbe rakovina krčka maternice (chemo, ožiare a brachyterapia), chcela by som sa poradiť respektíve opýtať na dobrého chirurga, keď si chcem dať vybrať všetky ženské veci? Poprípade aj aké mate s tým skúsenosti.
Ďakujem krásne.
Operácia ženských orgánov-výber
-
- Dátum registrácie: Št Okt 17, 2024 4:04 pm
Re: Operácia ženských orgánov-výber
Ahoj tiež som onko pacient no ja som mala nádor na vaječníkoch takže my vybrali všetky ženské orgány .... No neviem čo by si otom chcela vedieť či samotného zákroku alebo po zákroku a tak kľudne my nápis veľmi rada ty odpoviem ...
-
- Dátum registrácie: Pi Okt 11, 2024 3:33 pm
Ako dlho si po operacii? Ako sa citis ? Kto a kde ta operovali? Vychodoslovensky ustav? Davaju ti inak aj ozarovanie po operacii? Ja mam liecbu za seboh, ale ako som spomenula z bezpecnostneho hladiska,by som chcela dat vsetko von. Ako dlho si ta nechali v nemocnici?
-
- Dátum registrácie: Št Okt 17, 2024 4:04 pm
V januári tento rok má operovali v nemocnici som bola tak týždeň ... Teraz sa cítim fajn dá sa to mám len návali tepla a také bolesty svalov kĺbov nôh ale to mám aj z hormonálnej liečby nemala som ožiare len chemoterapii.
Operovali má vo východoslovenskom ústave v Košiciach boli milí no nemôžem na nich povedať nič zle ak máš viac otázkach napiš my na Emial rýchlejšie ty odpíšem keď tak
Operovali má vo východoslovenskom ústave v Košiciach boli milí no nemôžem na nich povedať nič zle ak máš viac otázkach napiš my na Emial rýchlejšie ty odpíšem keď tak
-
- Dátum registrácie: Ne Nov 03, 2024 11:15 am
Ahoj
Vrelo odporúčam Vychodoslovensky onkologický ústav Rastislavova
Sú tam úžasný lekárky aj sestričky.
Ja som bola v Máji aj teraz v Októbri.
Vrelo odporúčam Vychodoslovensky onkologický ústav Rastislavova
Sú tam úžasný lekárky aj sestričky.
Ja som bola v Máji aj teraz v Októbri.