STEREOTAXIA

Napísať odpoveď
PavolK
Dátum registrácie: St Sep 18, 2024 6:27 pm

STEREOTAXIA

Príspevok od používateľa PavolK »

Ma niekto skúsenosť so STEREOTAXIOU v OUSA. Hlavne, kto musí o liečbu požiadať a aký je priebeh tohto ožarovania, počet sedení, nutnosť hospitalizácie. Pomohlo Vám toto ožarovanie. Mám astrocytóm stupeň 4., ktorý začal znovu rásť a ďalšia operácia my bola zamietnutá. Ďakujem.
Martin
Dátum registrácie: Pi Okt 11, 2024 7:34 pm
Kontaktovať používateľa:

Re: STEREOTAXIA

Príspevok od používateľa Martin »

Zdravím. Áno, ja som mal takýmto spôsobom v OUSA ožiarené tri nádory. Toto ožarovanie mi bolo naordinované z dôvodu, že moje nové nádory boli tiež označené ako neoperovateľné. Prvýkrát 2 naraz, vtedy mi zlyhávali obličky a musel som mať zavedený stent, druhýkrát iba jeden nádor. Od ožiarenia tretieho nádoru mám problémy s kosťami. Najskôr sa mi zlomil femur a odvtedy tam mám 12 šróbov a 2 titánove platničky a teraz humer na dvoch miestach. Našli mi tam aj nádory a bola mi diagnostikovaná aj rakovina kostí. Liečbu tam mi zariadil môj miestny onkológ a podlieha schvaľovacej komisii. Teraz v januári ma chceli ožarovať zasa, no dal som prednosť šiestej operácii v nemocnici Bory.
PavolK
Dátum registrácie: St Sep 18, 2024 6:27 pm

Re: STEREOTAXIA

Príspevok od používateľa PavolK »

Ahoj,
ďakujem za odpoveď. Ja mam za sebou len jednu operaciu. Teraz po 2 rokoch sa my zacal stav zhorsovat a objavili sa 2 nove loziská. Moja onkologicka navrhla stereotaxiu po tom ako my zamietli dalsiu operaciu. Dovod bol vraj nevhodne umiestnenie nadoru (colpus calosum) a jeho agresivita. Takze tuto stereotaxiu riesim cez OUSA . Dnes som mal opakované PET FET vyšetrenie a od 5.11. by som maly byt hospitalizovani tak zistujem, o čo ide. Ak sa mozem spytat, tak tebe zamietli tiez operaciu a potom ti ju v Boroch spravili? Tam si si, ale asi platil všetko sám?
Napísať odpoveď

Návrat na "Liečba"