Prvé pocity po diagnostice

AngelikaPokutova
Dátum registrácie: Št Okt 17, 2024 4:04 pm

Re: Prvé pocity po diagnostice

Príspevok od používateľa AngelikaPokutova »

Pekné ste napísali máte pravdu nemali by sme nato zabudnúť a malý by sme viac pomáhať ste silná a veľmi dobrá žena z dobrým srdcom
Nelly95
Dátum registrácie: Pi Máj 03, 2024 7:32 pm

Príspevok od používateľa Nelly95 »

Děkuji za vaše slova :) Přesně tak. Ale od vás tedy čekám, že to zmaknete levou zadní a že pro své děti budete životním vzorem, jako pro mně jsou mi rodiče i má láska. Děti potřebuji vzory a hrdiny potřebují vzhlížet k někomu. A vy vaši silou a zkušenostmi ste pro nich ten pravý vzor a hrdinka opravdu tak to vnímam. Nikoho nic nikdy nezlomí, když má takovou silnou motivaci. A věřte mi viděla jsem milovaného člověka umírat před sebou. A chci říct lidi jsou daleko hůře na tom. Proto říkam motivace podpora a hlavně se nepoddávat nemoci a věřím, že člověk se všeho dostane. :)
AngelikaPokutova
Dátum registrácie: Št Okt 17, 2024 4:04 pm

Príspevok od používateľa AngelikaPokutova »

Ďakujem neli si prvá osoba ktorá my napísala takéto pekné slová naozaj si to veľmi vážim je pravda že podpora a motivácia je veľká podpora v tejto mto ochorení ja nemám potporu a to ma ešte viac motivuje lebo viem že keď sa mne niečo stane nemá sa kto starať o deti . Ja sa z toho dostanem sú ľudia ktorý sú natom ešte horšie . Ale dopre my padlo že si my niečo také pekne napisala. Ďakujem vám 😊
Nelly95

:) Moc ráda. Když budete cokoliv potřebovat alebo si jen popovídat budu tu pro vás pro všetky co to budu potřebovat. :) To nepište prosím podporu máte ve vašich dětech možná sou malincí nerozumí co se děje ale určite máte podporu a motivaci v nich větší bež si myslíte na to prosím nezapomínejte! Nejste sama a i když si myslíte, že jste nejste určitě ne. Tak o tom nepochybuji, že z toho dostanete a pak budete motivovat svým přiběhem a silou zase dalších :) Já děkuju, že jste si mé slova přečetla :)
Veronika1009
Dátum registrácie: Ne Dec 08, 2024 5:24 pm

Príspevok od používateľa Veronika1009 »

Dobrý deň Nelly,
chcela by som sa Vás spýtať, ako ste bola spokojna s nemocnicou na antolskej. Moja maminka práve tam zajtra nastupuje na liečbu akútnej leukémiu. Ďakujem za Vašu odpoved. A prajem Vám veľa veľa zdravia 😊
Nelly95

Zdravím vás,

Nejprve chci napsat, že přeji vaši mamince nech se co nejrychleji uzdraví. Moc ji to přeji. A jak sem byla spokojena? Ja si myslím, že co se týka doktorek i doktorů je v nejlepších rukou. Oni přesně ví co udělat a sou tam pro každého pacienta. Fakt dělají co můžou. Co se týka ostatních sanítarek sestříček vždy dodávali oporu podporů člověk s něma mohl prohodit pár slov. A vždy dělali co mohli, aby pomohli a ulevili pacientům. Je tám skvělý tým lidi. Akorat co mě vadilo bylo jídlo to bylo zlé brr když si vzpomenu. A pro mně jelikož sem nikdy dlouho neležela v nemocnici byl těžký i ten režim. O 5 rano teplota váha pak do oběda teplota váha ja sem ešte než sem dostala lečbu měla ekg o 7.00-7.20 před ranějkami. Pak zas o 16.30 už teplota váha pak zas večer teplota váha, táketo měřeni měli lidé co museli být sledovani jako ja, když sem tam byla měsic. A sleduje se i kolik ste vypili kolikrát ste byli na toaletě jaká stolice byla. Toto pre mňa počas toho měsice bolo těžke si zvyknout. Ale jinak uplně jakože lekaři sestřicky sanitarky paradní. Vůbec se tohoto neobávejte oni ví co dělají. A přeji jen vše dobré. Kdybyste měla eště nějáke otazky jsem tu pro vás. :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Diagnostika"