Ahojte všetci
Chcela by som sa podeliť z príbehom neviem ako to nazvať ...
Keď som bola tehotná z chlapcom som začala silno krvácať lekár vravel že budem rodiť no lenže tie bolesty neboli kontrakcie následne my urobili cisársky rez a tam si lekár všimol že mám nádor na vajecniku ktorý vybral aj z vaječníkom žiaľ histologia ukázala že je to zhubný nádor tak som išla na onkológiu a tam my vravel že by bolo dobré aby sa vybrala všetko vaječník vajcovody maternica kŕčok lymfatické uzliny aj slepé črevo plus sa ukázalo že mám vzrasty po minulom cisárskom reze takže aj to no dlhá a náročná operáciu .. poslali to na hystologiu a tam bol už nádor aj na druhom vajecniku takže dobre že som súhlasila z kompletnou operáciu ... Potom nasledovala chemoterapia a teraz hormonálna liečba tá je dlhodobá a kontroli mala som šťastie že sa to u mňa našlo v skorom štádiu a mam šťastie že mama aspoň dvoch synov som zato veľmi vďačná Bohu dával my silu .. ak by ste sa ma chceli na niečo opýtať kľudne my napíšte ahojte veľa síl prajem
Nádor na vaječníkoch v tehotenstve
-
- Dátum registrácie: Št Okt 17, 2024 4:04 pm
-
- Dátum registrácie: So Apr 13, 2024 10:58 am
Re: Nádor na vaječníkoch v tehotenstve
DObry den Angelika, dakujem za Vas prispevok, za podelenie sa s Vasim pribehom, ja by som sa chcela opytat na Vase dietatko ci je v poriadku??
drzim palce a vsetko dobre prajem vela vela sil
drzim palce a vsetko dobre prajem vela vela sil
-
- Dátum registrácie: Št Okt 17, 2024 4:04 pm
Ahoj áno je chvála Bohu že je zdravý . Ďakujem za otázku .
-
- Dátum registrácie: So Apr 13, 2024 10:58 am
DObry den Angelika, super ze je zdravy
drzim nadalej palce
drzim nadalej palce