Áno, vraví sa to ze nemáme smútiť a plakat lebo zosnuly sa potom trápi. Len ja sa neviem radovať..neviem žiť a smiať sa.
Ja to pociťujem ako zradu voči nej. Ona by sa tiež chcela smiať rozprávať a nemôže.
Nieje to zrada.????
ANO, BUDE žiť v nás..všetko čo nás naučila odovzdáme našim deťom. To sme jej sľúbili keď umierala. Chceme aby bola na nás hrdá, nikdy jej nespravíme hanbu.
Moja mama bola tichá kľudná jednoduchá žena. Nezaslúžila si takýto hnusný koniec.
Neviem sa s tým zmieriť.
Vždy som si myslela ze ju dochovam, že zomrie ako stará babka na starobu. A stalo sa toto-zakerna choroba mi mamu vzala.
Mamka
-
- Dátum registrácie: Pi Máj 03, 2024 7:32 pm
Re: Mamka
Muzu se vas zeptat na jednu vec? Reknete mi prosim kdyby se vase role obratili chtela byste aby vase maminka plakala nesmala se a citila vuci vam zradu? Prosim reknete mi ale uprimnou odpoved od srdce? Ja uprimne si mysli ze byste nechtela aby byla smutna chtela byste toto presne co ste napsala aby vasim detem predala to co ste ji vy naucila. A aby se usmivala nie skrz zradu ale aby oslavila vas zivot oslavila to co ste zanechala oslavila to ze vubec mala tu moznost byt vase ucit se od vas vyrustat svami. Chtela byste podle me, aby byla stastna a zaroven na vas nezapomnela nesla vas v srdci konala v tom vsem co jste zanechala slova energie vlaatnosti povahu a strasne rada byste sledovala jeji pribeh. A nahore byste nadavala co ta moje holka vybrala toto reseni az prijde zamnou tak ji vyhubuji. Sledovala byste jeji kroky a byla pysna a sem tam za ni dosla kdyz se ji neco povede a nebude smutna rekla byste ji ze ste na ni pysna. Ale zaroven byste ji rekla toto si priste neber na sebe vypadaa vtipne. A ona by rekla no jo mami. Reknete uprimne to co sem napsala urcite byste chtela ze mam pravdu?
A proc sem pouzila toto? Protoze s psychologickeho i psychiatrickeho hlediska je velmi zajimave vnimat situaci kdyz se role otoci. Jak sem vam psala ze mi umrela babicka a ja byla smutna tak co by se stalo kdyby se nase situace otocili ja byla babickou a babicka mnou co bysme jedna pro druhu chteli a jak bysme to resili. To osobne mi pomohlo ziskat na situaci novy pohled na to vse. Proto sem chtela abyste se nad timto zamyslela.
A zkuste mi napsat vase pocity na to co sem vam psala hore. Jestli sem mela pravdu a s tim co byste chtela vy alebo ne.
A proc sem pouzila toto? Protoze s psychologickeho i psychiatrickeho hlediska je velmi zajimave vnimat situaci kdyz se role otoci. Jak sem vam psala ze mi umrela babicka a ja byla smutna tak co by se stalo kdyby se nase situace otocili ja byla babickou a babicka mnou co bysme jedna pro druhu chteli a jak bysme to resili. To osobne mi pomohlo ziskat na situaci novy pohled na to vse. Proto sem chtela abyste se nad timto zamyslela.
A zkuste mi napsat vase pocity na to co sem vam psala hore. Jestli sem mela pravdu a s tim co byste chtela vy alebo ne.